مقالات و اطلاعاتی از دوربین های مدار بسته
دوربین مدار بسته با حساسیت بالا
نوشته شده توسط سحر لشگری در ساعت 16:59

تکنولوژی های حفاظتی و نظارتی هر روز بیش از پیش پاسخگوی نیاز کاربران هستند . مواردی همچون نظارت و مونیتورینگ و انتقال تصاویر و دیتا هر روز با تکنولوزی های جدید روبه رو هستند و شرکت های مختلف هرکدام محصولات جدیدی را به بازار عرضه می کنند . شرکت ان ای سی دوربین حساسیت بالایی را طراحی نموده است که می تواند در محیط های کاملا تاریک تصاویر ویدئویی مطلوبی بگیرد . در تاریکی مطلق این دوربین ها می توانند تصاویری شفاف و با کیفیت و کاملا رنگی بگیرند . وضعیت روشنایی و نور ماه تاثیری بر کیفیت تصاویر ندارد و حتی زمانی که ماه هلال است نیز تصاویر با کیفیت گرفته می شود .

دوربین مدار بسته که دارای چیپ CCD است به گونه ای طراحی شده است که بتواند در روشنایی کم تصاویر با کیفیت ارائه دهد . محصول طراحی شده شرکت ان ای سی در اصل برای زمان شب و به منظور حفاظت و نظارت تصویری در شب ها کاربرد دارد . محیط هایی همچون نواحی ساحلی و یا زمین های کشاورزی می توانند به راحتی از این دوربین ها استفاده کنند .

در حال حاضر دوربین های محتلفی در بازار وجود دارند که تصاویری با حساسیت و کیفیت مختلف ارائه می دهند . وقتی میزان روشنایی محیطی تغییر می کند . کیفیت تصاویر از یک دوربین تا دوربین دیگر تغییر می کند و گاهی این تغییرات بسیار فاحش هستند . برای مثال دوربین هایی که دارای یک CCD  معمولی هستند به عنوان دوربین های حساسیت بالا شناخته می شوند . ولی همین دوربین ها برای اینکه تصاویر مناسبی بگیرند نیاز به نور ماه کامل دارند .

دوربین های دیگر دوربین های مادون قرمز هستند که می توانند تصاویری را حتی در تاریکی  کامل بگیرند و این در حالی است که لنز های مختلف در طراحی آنها به کار گرفته نشده است و تنها تصاویر سیاه و سفید را می توان به آنها تهیه نمود .

برخی از ویژگی های مربوط به دوربین های CCD :

در روشنایی مناسب و کافی ، چیپ EMCCD 3 ، تصاویر با حساسیت بالا تهیه می کنند .

در روشنایی نور ماه ستارگان و در تاریکی کامل تصاویری کاملا رنگی تهیه می کنند .

ابزاری قوی در نظارت تصویری برای شب محسوب می شود .

وایت بالانس کاملا اتوماتیک دارد .

کنترل حساسیت کاملا اتوماتیک دارد .

نکات فنی EMCCD 3 :

دوربین های حساسیت بالای ان ای سی ، از سه چیپ EMCCD در طراحی خود بهره برده است . یکی از چیپ های نور و روشنایی را از طریق فوتو دیود به الکترون تبدیل و آن را به سیگنال تبدیل می کند . برای افزایش حساسیت سیگنال الکتریکی تبدیل می کند . برای افزایش حساسیت سیگنال الکتریکی تقویت می شود البته در این شرایط هم زمان با تقویت سیگنال نویز هم تقویت می شود و از کیفیت تصویر کاسته  می شود لذا این موضوع با چالش هایی برای داشتن تصاویر با کیفیت بالا روبه رو است .

تقویت سیگنالدوربین CCD معمولی :

زمانی که تنها یک CCD مورد استفاده قرار می گیرد نور به سه رنگ و فیلتر اصلی تقسیم می گردد . با یک CCD جذب نور از یک فیلتر و تنظیم آن برای داشتن ویدئویی با رنگ مناسب مشکل  خواهد شد .

زمانی که از سه CCD استفاده کرده باشیم مشابه دوربین های حساسیت بالای ان ای سی ، نور به سه رنگ اصلی تقسیم می شود واز سه فیلتر رنگی به جای یک فیلتر رنگی عبور می کند لذا حساسیت تصاویر بیشتر خواهد بود .

در شرایطی که EMCCD  استفاده کرده باشیم ، CCD سیگنال الکترون را قبل از تبدیل به سیگنال الکتریکی تقویت می کند . در این شرایط حتی زمانی که نور بسیار ضعیف باشد و حتی در تاریکی کامل ، کیفیت تصاویر گرفته شده بسیار خوب خواهد بود و نویز یا سیگنال هم زمان تقویت نخواهند شد .

دوربین حساسیت بالا ان ای سی :

EMCCD برعکس CCD ها نویز را با سیگنال تقویت نمی کنند و خروجی با حداقل نویز ممکن ارائه خواهد شد . در واقع سیگنال قبل از اینکه نویز بر آن سوار شود تقویت می گردد .

وایت بالانس کاملا اتوماتیک:

نورهای مختلف درجه حرارت های مختلفی دارند که دقت رنگ را برای تصاویر مختلف تغییر می دهند . دوربین ای حساسیت بالای ان ای سی دارای وایت بالانس کاملا اتوماتیک هستند که ویدئوهای رنگی و نزدیک به تصویر اصلی تولید می کنند .

مد کنترلی با حساسیت اتوماتیک :

بر اساس میزان شفافیت یک جسم ، مد کنترل اتوماتیک حساسیت در دوربین های حساسیت بالای ان ای سی دارای قابلیت کنترل و تنظیم هستند  .


حساسیت های دوربین مدار بسته به نور
نوشته شده توسط سحر لشگری در ساعت 16:58

حساسیت دوربین مداربسته آنالوگ و دوربین مدار بسته دیجیتال نسبت به نور

در هنگام مقایسه کردن و یا اندازه گیری حساسیت نوری بین دوربین های آنالوگ و دیجیتال باید به برخی از موار توجه کرد . اولین تفاوت دوربین های آنالوگ و دیجیتال (عدد) است .

و در نحوه ی پردازش سیگنال به وسیله حسگر های این دوربین ها و اصطلاحات فنی نیز برخی تفاوت ها وجود دارد . معمولا سیگنال های ویدئویی آنالوگ بر حسب آی آر ( از 0 تا 100) و سیگنال های دیجیتال ( معمولا از 0 تا 255) تعریف می شوند . در هر دو مقیاس کمترین مقدار مربوط به رنگ سیاه ( پیکسل خالی) و بیشترین مقدار مربوط به رنگ سفید (پیکسل پر ) است . بین سیستم های ویدئویی پال و ان تی اس سی در برخی از مفاهیم تفاوت های جزئی وجود دارد . به عنوان نمونه در سیستم های ان تی اس سی معادل رنگ سیاه 7.5 آی آرای است . در صورتی که در سیستم پال رنگ سیاه معادل 0 آی آرای می باشد . زمانی که در مشخصات فنی دوربین مدار بسته عبارت 0.8 لوکس در 30 درصد آی آر اف به عنوان بازده دوربین در روشنایی کم قید می شود . به این معناست که در روشنایی محیطی 0.8 لوکس فقط 30 درصد از ولتاژ آنالوگ در خروجی بی ان سی دوربین آنالوگ قابل تشخیص است ، یعنی21 ولت یا 42 ، ولتاژ پیک تو پیک . هنگامی که با افزایش زمان نوردهی یا مدت زمان باز نگه داشته شدن روزنه دوربین نوردهی به لنز بیشتر شود . سطح سیگنال در هر دو گونه دوربین های آنالوگ و دیجیتال افزایش می یابد اگر طراح حداکثر زمان نوردهی را در نظر بگیرد و از بزرگترین روزنه استفاده کند و باز هم بخواهد تصویری را روشن تر داشته باشد . باید سیگنال ویدئویی را تقویت کند تقویت سیگنال ویدئویی به مفهوم تصویر روشن تر است ولی اغلب به دلیل تقویت هم زمان نویز و سیگنال ، این تصویر روشن تر نویز بیشتری دارد . مقایسه لوکس و آی آرای دوربین های انالوگ و دیجیتال در روشنایی کم ، برای مقایسه بازدهی آنها ضروری است . برای این کار پیشنهاد می شود دوربین ها را در کنار هم قرار داده و سپس خروجی آنها را با یکدیگر مقایسه کنید .

دمای رنگ :

طیف های نوری تاثیرات متفاوتی بر کیفیت رنگی تصاویر دارند . نورهای مختلف نظیر نور خورشید و لامپ های رشته ای و ... را می توان بر اساس دمای رنگ - برحسب درجه کلوین - دسته بندی کرد . معیار دمای رنگ بر این اساس کار می کند که هر جسم گرمی از خود تشعشع رنگی دارد . اولین رنگی که از اجسام گرم تشعشع می شود رنگ قرمز است . با افزایش دمای اجسام رنگ آن به سمت آبی متمایل تر است . یعنی دمای رنگ قرمز از رنگ آبی پایین تر است -این مسئله کاملا بر عکس تعیین دمای آب سرد و گرم  توسط این رنگ ها است . دمای رنگ نور خورشید در ابتدای صبح نزدیک به کمترین حد دمای رنگ ( رنگ های قرمز تر است ) و در طول روز دمای رنگ آن افزایش می یابد و در ظهر دمای  رنگ نور خورشید در حدود 5500 کلوین ( نزدیک رنگ زرد ) می شود . در ضمن دمای لامپ رشته ای در حدود 3000 کلوین است . منابع روشنایی نظیر لامپ های مهتابی ، لامپ های بخار گازی نسبت به لامپ های رشته ای به مراتب دمای رنگ بالاتری دارند . این منابع روشنایی را نمی توان به وسیله معیار درجه کلوین به دقت توصیف کرد . و به همبن دلیل به جای آن از دمای رنگ برای این کار استفاده می شود .

صحنه ها به وسیله ی منابع روشنایی با رنگ های متفاوت روی رنگ تصاویر تاثیر گذاشته اند . سیستم بینایی انسان قادر است تغییر رنگ اجسام در این محیط ها را به صورت خودکار تشخیص دهد و با ایجاد توازن رنگی اجسام را با رنگ اصلی به بیننده نشان دهد . به این کار این سیستم بینایی پایداری رنگی می گویند  . دوربین برای ایجاد پایداری رنگی باید با روشنایی محیط تطبیق پیدا کند . که به این فرآیند برقراری تعادل رنگ سفید  گفته می شود و دوربین های پیشرفته ی امروزی مجهز به آن هستند . در این فرآیند با استفاده  از یک صحنه شناخته شده معمولا خاکستری توازن رنگی تصویر به گونه ای تنظیم می شود که رنگ حاکستری و همه رنگ های دیگر در صحنه با سیستم بینایی سازگار شود . البته این تعادل رنگ سفید به صورت دستی یا از قبل تنظیم شده نیز قابل ایجاد است .

نور نامرئی :

با تغییز دمای منبع روشنایی طیف نور رنگی ( یا توزیع طیف نور ) تولیدی تغییر می کند . طیف رنگی  در محدوه ی بین 3000 تا 10000 درجه کلوین هنوز در محدوده ی طیف نور مرئی قرار دارد . زمانی که دمای اجسام از این محدوده خارج می شود  . تشعشع حرارتی آنها در طول موج های نامرئی اتفاق می افتد . نور مادون قرمز و فرابنفش که در خارج از محدوده نور مرئی قرار دارند توسط چشم قابل تشخیص و مشاهده  نیستند . دوربین های حفاظتی دیجیتال تحت  تاثیر این طیف نوری قرار نمی گیرند . اما دوربین های آنالوگ به نور فرابنفش حساس هستند . و برای حل این مشکل باید لنز به وسیله فیلتر یو -وی پوشیده شوند . اکثر حسگر دوربین ها برخی از نورهای نزدیک به طیف مادون قرمز را تشخیص می دهند . ( از 700 نانومتر تا حدود 1000 نانومتر ) اما در صورتی که چنین طیفی فیلتر نشوند . این طیف نوری باعث خراب شدن رنگ تصاویر به وسیله آن ، بین لنز و حسگر یک قطعه اپتیکی قرار داده می شود . تا فیلتر آی آر طیف نزدیک به نور مادون قرمز را فیلتر کند . و فقط طیف رنگی را تحویل حسگر دوربین دهد . در صورت عدم استفاده از فیلتر قطع کننده آی آر ، در دوربین های دیجیتال و شبکه می توان از این دوربین ها در شرایط کم نور و تاریکی محیط استفاده کرد . و تصاویر با کیفیتی تهیه نمود . عدم استفاده از از فیلتر آی آر باعث می شود حسگر دوربین از طیف نوری نزدیک به مادون قرمز برای تولید تصاویر سیاه - سفید با کیفیت استفاده کند . معمولا دوربین هایی  که قابلیت استفاده از طیف نوری نزدیک به مادون قرمز را دارند . در مدل های شبانه روزی یا حساس به مادون قرمز استفاده می شوند . البته لازم به ذکر است چنین دوربین هایی برای تهیه تصاویر مادون قرمز حساس به گرما ساخته نشده اند . برای تهیه تصاویر مادون قرمز از دوربین های مادون قرمز مخصوصی استفاده می شود . که بتوانند طیف نور مادون قرمز ( گرما ) تشعشع شده از اجسام جان دار و بی جان را تشخیص بدهند  و در تصاویر تولیدی انها اشیاء گرم تری نظیر انسان ها و حیوانات از پس زمینه سردشان به خوبی قابل تفکیک باشند . این دسته از دوربین ها برای مقاصد نظامی تولید می شوند . و به آنها دوربین حرارتی گفته می شود .


تصاویر دوربین مدار بسته را قبل از اجرا ببینید
نوشته شده توسط سحر لشگری در ساعت 17:7

با کمک نرم افزار طراحی دوربین مدار بسته تصاویر دوربین ها را قبل از اجرا ببینید:

یکی از دغدغه های مجریان سیستم های نظارت تصویری طراحی سیستم به طوری است ک با کمترین تعداد دوربین بیشترین فضاها را پوشش دهند ، و بتوانند در محل های با اهمیت بالا تصاویری با جزئیات مناسب داشته باشند . لذا وقت زیادی را در محل پروژه برای آزمودن محل و نوع دوربین ها می گذرانند . و در بسیاری موارد پس از اجرا نتیجه ی مطلوب مشتریان نخواهند بود . با کمک نرم افزارهای طراحی دوربین مدار بسته می توان شبیه سازی محل پروژ و اجرای سیستم به طور مجازی تا حد زیادی از این مشکلات جلوگیری کرد .

مزایای استفاده از نرم افزارهای طراحی سیستم دوربین مدار بسته :

جذب مشتریان بیشتر

در فضای رقابتی امروز داشتن مشتریان جدید یکی از علل موفقیت است . با این نرم افزار شما می توانید با استفاده از نقشه های اجرای دقیق ، تصاویر سه بعدی و مدل هایی از اشیاء و افراد . پیشنهادات فنی و پیش فاکتورهای دقیقی ارائه دهید ، که تاثیر به سزایی در تصمیم گیری مشتریان برای انتخاب شما می گذارد . با این روش شما می توانید به مشتریان خود نشان دهید . که با بکارگیری دوربین های مناسب و با تعداد کافی ،با به حداقل رساندن سخت افزار مورد نیاز می توان نقاط مورد نظر را پوشش داد . به این ترتیب شما قادر خواهید بود در کوتاه ترین زمان یک راهکار دقیق به مشتری خود ارائه دهید که باعث جذب مشتریان جدید برای شما می شود .

طراحی آسان و سریع سیستم نظارتی :

با استفاده از یک نرم افزار طراحی شما می توانید به راحتی و با استفاده از آیکون های موجود در برنامه و امکانات گرافیکی دیگر پلان کلی سیستم نظارت تصویری مورد نظر را طراحی کنید و قبل از اجرای کامل سیستم از محل قرارگیری دوربین ها اطمینان حاصل کنید . و یا شناسایی نقاط کور می توانید بهترین محل قرارگیری دوربین ها و تعداد دوربین مورد نیاز را تعیین نمایید .همچنین می توانید پهنای باند مصرفی و میزان حافظه مورد نیاز برای ذخیره سازی را نیز تعیین نمایید . 

تشویق مشتریان به بیشتر هزینه کردن :

پرداخت هزینه کمتر همیشه یکی از اولویت های هر پروژه ای است اما نه همیشه ،مخصوصا زمانی که مساله امنیت در میان باشد زمانی که کاربران دلیلی برای افزایش تعداد دوربین ها یا استفاده از دوربین های بهتر نمی بینند ، شما می توانید با کمک مدل های ارائه شده توسط برنامه به آنها نشان دهید که چگونه افزایش کیفیت یا تعداد دوربین ها می تواند به شناسایی بهتر افراد و افزایش امنیت کمک کند . ممکن است این کار در ابتدا هزینه بی مورد به نظر برسد اما در درازمدت با افزایش امنیت این هزینه ها جبران خواهد شد .

افزایش اعتماد مشتریان :

پیدا کردن مشتریان جدید تنها یک روی سکه است ، اگر این مشتریان به خوبی پشتیبانی نشوند و ناراضی باشند ، افزایش تعدادمشتریان بی حاصل خواهد بود . بنابراین جلب اعتماد مشتریان راهی مطمئن به سوی موفقیت است . این گونه نرم افزارها با برآورده کردن نیازهای مشتریانتان به افزایش رضایتمندی آنها کمک می کنند . برقراری ارتباط در هر کسب و کاری حیاتی است و هرگونه سوءتفاهم باعث اتلاف وقت و سرمایه مجریان و کاربران می شود . 

بنابر این شما می توانید با استفاده از نرم افزارهای طراحی بر اساس نیازهای مشتریان خود یک مدل کامل از پروژه فراهم کرده و از ایجاد هرگونه سوء تفاهمی جلوگیری کنید .

نرم افزارطراحی دوربین آی پی JVSG

یکی از نرم افزارهایی که به منظور طراحی سیستم های نظارتی مورد استفاده قرار می گیرد . نرم افزار طراحی دوربین آی پی JVSG است . این یک نرم افزار گرافیکی است که به علت سادگی کار با آن و امکانات فراوان مورد استقبال گسترده طراحان و مجریان سیستم های دوربین مدار بسته قرار گرفته است .

اکثر افراد از روی تصاویر یادگیری و درک بهتری از موضوع پیدا می کنند تا متن ، این برنامه از این موضوع بهترین استفاده را کرده است و اطلاعات را به روشی ساده و قابل درک به نمایش می گذارد . بنابر این بدون نیاز به یادآوری فرمان ها و یا عملکردهای پیچیده تنها از روی اشکال و یا رنگ ها شما می توانید از این برنامه استفاده نمایید .

برای شروع به کار با این برنامه شما می توانید پلان محل مورد نظر خود را با توجه به اندازه های محل توسط همین نرم افزار طراحی کنید و یا یک پلان از قبل طراحی شده را با یکی از فرمت های JPEG-BITMP یا ..... مورد استفاده قرار دهید . در مورد فضاهای خارجی می توانید با کمک نرم افزار گوگل یک عکس هوایی از محل تهیه کرده و به عنوان پلان محل از آن استفاده کنید .

این نرم افزار علاوه بر نمایش نمای 2 بعدی که همان پلان شماست امکان نمایش سه بعدی پلان را نیز دارد . در زمان طراحی پلان توسط نرم افزار JVSG با استفاده از آیکون های موجود در برنامه شما می توانید به راحتی دیوارها ، درها ، پنجره ها ، و پله ها ، را با توجه به اندازه واقعی آنها طراحی کنید و حتی می توانید رنگ و نوع سطوح آنها را نیز تغییر دهید . در ورزن حرفه ای این نرم افزار می توانید پلان های طراحی شده توسط نرم افزار اتوکد را مورد استفاده قرار دهید .

با انتخاب آیکون مربوط به دوربین شما می توانید نوع سنسور دوربین (1/3 ،1/4 یا ...) همچنین اندازه و نوع لنز ، فرمت  ( MP ،VGA،4CIF،2CIF،CIF) و رزولوشن را برای هریک از دوربین ها تعیین نمایید . پس آز آن دوربین ها را در محل های مورد نظر قرار دهید و تصویر مجازی دوربین را در کنار صفحه مشاهده کنید . شما می توانید با تغییر محل ، ارتفاع یا زاویه ی قرار گیری دوربین بهترین وضعیت نصب دوربین مدار بسته  را مشخص کنید .

در این نرم افزار از رنگ ها برای راحتی کار و مشخص کردن نواحی مختلف تصویر استفاده شده مثلا رنگ سبز نشان دهنده فاصله ای است که در آن قادر به تشخیص افراد خواهید  بود و در قسمت هایی که با رنگ زرد  نشان داده شده امکان شناسایی افراد و در قسمت های قرمز رنگ امکان مشاهده جزئیات را خواهید داشت . همچنین معیار پیکسل بر فوت که برای تعیین میزان جزئیات تصویر در هر ثانیه می باشد . نیز بر روی تصاویر نشان داده می شود که با توجه به اهداف امنیتی محل مورد نظر می تواند مورد استفاده قرار بگیرد .

کلید های کپی ، کات ، پیست و ... مانند اکثر برنامه های دیگر می باشد  و برای بیشتر کاربران قابل شناسایی هستند . همچنین پروسه طراحی فضاها بسیار ساده می باشد ، مثلا برای قرار دادن یک پنجره بر روی یک دیوار شما می توانید به راحتی با انتخاب آیکون مربوط آن را در محل دلخواه روی دیوار قرار دهید . 

همچنین امکان تصحیح تغییرات انجام شده تا 30 حرکت قبلی وجود دارد که در صورت انجام عمل اشتباه قادر خواهید بود آن را اصلاح نمایید .

یکی دیگر از امکانات گرافیکی که در این نرم افزار به کار گرفته شده ، استفاده از مدل های سه بعدی افراد و اشیاء است . که می توانید آنها را در محل های مورد نظر قرار دهید و تصویر آنها را در دوربین ها مشاهده کنید این کار به خصوص به مشتریان برای تعیین نوع و محل دوربین مدار بسته بسیار کمک می کند چون انها با معیار هایی مانند پیکسل بر فوت که توسط طراحان استفاده می شود  آشنایی ندارند و بدین وسیله با مشاهده عینی تصاویر با توجه به نیاز های امنیتی خود تصمیم گیری راحت تری خواهند داشت .

پس از پایان طراحی سیستم و تعیین نوع و محل دوربین مدار بسته شما می توانید تصاویر تمامی دوربین ها را مانند آنچه در خروجی DVR داریم در صفحه ای جداگانه ببینید و در صورت لزوم تغییرات نهایی را بدهید .

عملکرد های جانبی :

در کنار عملکردهای گرافیکی نرم افزار عملکردهای محاسباتی و کاربردی دیگری نیز فراهم شده که در تعیین نوع و محل دوربین ها می تواند بسیار مفید باشد . این بخش ها را می توان به طور کاملا مجزا از بخش های اصلی برنامه مورد استفاده قرار داد .

محاسبه لنز دوربین :

یکی از این عملکردها محاسبه فاصله کانونی لنز دوربین یا همان سایز لنز است . فاصله ی کانونی (که به میلیمتر تعیین شود ) . به فاصله مرکز لنز تا نقطه کانونی که همان سنسور تصویر است گفته می شود . هر چه این فاصله بیشتر باشد زاویه دید کوچکتر خواهد بود . برای محاسبه سایز لنز لازم است به قسمت مربوط به محاسبه لنز یا در اصطلاح LENS CALCULATOR بروید . 

با وارد کردن پارامتر های میدان دید ، از جمله فاصله هدف از دوربین ، ارتفاع نصب دوربین ، ارتفاع یا عرض میدان دید و فرمت سنسور تصویر ، می توانید به راحتی سایز لنز خود را مشخص کنید و یا با داشتن سایز لنز و محل نصب دوربین میدان دید دوربین را بدست آورید و در کنار صفحه ، تصویر خروجی دوربین را به صورت سه بعدی مشاهده کنید . برای کمک به انتخاب لنز مناسب در این بخش هم مدل های سه بعدی قرار دارد که می توانید با تغییر محل آنها و تماشای تصویر آنها ، با توجه به محل قرار گیری دوربین بهترین لنز را برای دوربین خود انتخاب کنید و یا در صورت ثابت بودن لنز محل نصب دوربین را نسبت به هدف دید آن تغییر بدهید .

محاسبه ی پهنای باند و فضای ذخیره سازی :

در این قسمت شما می توانید پهنای باند مورد نیاز برای دوربین های تحت شبکه و فضای ذخیره سازی مورد نیاز را مشخص کنید . برای این کار لازم است اطلاعات زیر را به نرم افزار بدهید .

  • رزولوشن:از بین لیست موجود رزولوشن دوربین را انتخاب کنید ، مثلا 576*704 CIF PAL 4 - یا 1024*1280 یا هرزولوشن دیگر .
  • فشرده سازی: نوع و میزان فشرده سازی دوربین را مشخص کنید ،مثلا MPEG 4 -H.264 یا سطح متوسط ، زیاد یا .........
  • فریم بر ثانیه : معمولا میزانی بین 5 تا 30 فریم بر ثانیه است .
  • ساعات روز: تعداد ساعاتی از روز که ذخیره سازی در آن انجام می شود .
  • تعداد دوربین ها : تعداد دوربین هایی که با همین پارامتر ها در سیستم وجود دارند.
  • درصد زمان ضبط تصاویر :مثلا اگر بر روی ضبط دائم باشد 100% انتخاب می شود .
  • پیچیدگی صحنه :با توجه به نوع صحنه انتخاب می شود .
  • درصد حرکت : با توجه به شلوغی محل تعیین می شود .
  • پس از تعیین مقادیر بالا شما در خروجی مقدار پهنای باند و فضای ذخیره سازی لازم برای تک به تک دوربین ها و همچنین برای کل سیستم را خواهید داشت .

معایب نرم افزار JVSG:

از معایب این نرم افزار می توان به موارد زیر اشاره کرد .

  • یکی از مهمترین عوامل در انتخاب نوع و محل دوربین ، نور محیط است . در این نرم افزار هیچ گزینه ای برای تعیین نور وجود ندارد و تمامی محیط ها با نور مناسب و یکسان در نظر گرفته شده اند . پس لازم است که طراح با توجه به میزان نور محیط و محل قرارگیری منابع نوری از تجربه شخصی خود نیز برای طراحی استفاده کند .
  • نرم افزار JVSG در مقایسه با نزدیک ترین رقیب این نرم افزار CCTVCAD  از گرافیک پایین تری برخوردار است و نماهای 3 بعدی آن کمی ابتدایی به نظر می رسد . همچنین امکان ایجاد دموهای متحرک که در CCTV CAD وجود دارد در این نرم افزار پیش بینی نشده است .
  • معمولا در پروژهایی که چندین فضای مجزا وجود دارد نیاز است که نقشه مربوط به هر فضا به طور جداگانه ترسیم شود . از آنجایی که در این نرم افزار امکان ایجاد صحات جداگانه در داخل یک فایل میسر نمی باشد باید برای هر فضا یک فایل جدا ایجاد شود و در پروزه های بزرگ با فضاهای متعدد باید برای هر فضا یک فایل مجزا ایجاد کرد که تعدد این فایل ها باعث سردرگمی طراح و مشتریان می شود .
  • در این نرم افزار توجهی به نحوه ارتباط دوربین ها با NVR یا DVR نشده و امکانی برای تعیین محل اتاق سرور، ترسیم نقشه کابل کشی و محاسبه میزان کابل مورد نیاز وجود ندارد از این رو نقشه کابل کشی را باید به طور مجزا توسط نرم افزارهای دیگر طراحی کرد و اگر محدودیتی برای عبور کابل ها وجود داشته باشد طراح باید آن را در زمان طراحی در نظر بگیرید .

نسخه ی 7 این نرم افزار ماه مارس سال 2014 ارائه شد که نسبت به ورژن های قبلی از امکانات بسیار بیشتری برخوردار است . این نرم افزار در سه ورزن پیشرفته ابتدایی و رایگان ارائه می شود . ورژن پیشرفته این نرم افزار با قیمت 399 دلار و ورژن ابتدایی آن 199 دلار به فروش می رسد . در ورژن پیشرفته امکان استفاده از مدل های سه بعدی ساخته شده توسط نرم افزار های دیگر و همچنین امکان استفاده از پلان های طراحی شده توسط نرم افزار اتوکد وجود دارد که این امکانات در ورژن ابتدایی نرم افزار فراهم نشده است . در ورژن رایگان ان که 45 روز قابل استفاده می باشد . محدودیت های گنجانده شده و تنها برای آشنایی کلی کاربران ارائه شده است . که می تواند یک دید کلی از نرم افزار به کاربر بدهد و تصمیم گیری برای خرید را ساده تر کند . 

در نهایت می توان گفت در نبود رقبای جدی برای این نرم افزار و با توجه به سادگی استفاده ، امکانات نسبتا کافی و قیمت مناسب تر نسبت به دیگر نرم افزارها ،نرم افزار JVSG انتخاب مناسبی برای طراحان و مجریان سیستم های دوربین مدار بسته است .